dilluns, 3 de desembre del 2012

JA N'HI HA PROU, NO?

Arribo a casa venint de treballar. Em trc la roba, la deixo ben posada (dema la camisa ha d'estar en forma) i em poso comode (pijama). Son tres quarts de nou del vespre.
Sec davant l'ordinador i començo amb la liturgia dels dilluns: busco els capitols del diumenge que segueixo des de fa dos mesos. Els trobo, els baixo. Mentrestant, escolto la radio i, a les nou en punt comença "La Nit a RAC1". De les primeres coses que diuen: El ministre Wert mitjançant proposta de llei (crec que es diu així això) es carrega el catal`(re de nou pero ara sembla que va de debò). Com se'l carrega? Reduint l'assignatura de Català a una assignatura OPTATIVA!
Wert: super ministre d'ensenyament
Això tindria tot el sentit si ho fan a Espanya, basicament per què qui vulgui fer català el pugui aprendre. Però a Catalunya???? OPTATIVA??? de què va aquest senyor?
Crec que ens hem de moure de debò. Cal frenar aquesta persecució. I la unica manera és amb la INDEPENDÈNCIA!
Senyors Mas i Junqueras, si us plau, plantint-se davant del Govern Espanyol.. Expliquin-los que no estem disposats a deixar-nos trepitjar més. Que no els hi volem cap mal però, volem deixar de caminar amb ells. Ells ens maltracten constantment i a més a més se'n enfoten a la cara (o se'ns pixen a la boca que diria el Mohamed Jordi). PROU, si us plau, PROU Espanya de lligarnos en curt, som un Pais amb llengua i cultura propies (que no és l'Espanyola). Els Catalans estem cansats, si Espanya no està disposada a donar-nos el que per llei ens toca i des de fa dues administracions que no se'ns dona... JA N'HI HA PROU!
Catalunya és grandeta per caminar SOLA..

CATALUNYA SERÀ LLIURE O NO SERÀ!! ESTÀ A LES SEVES MANS (MAS I JUNQUERAS) I HO HAN DE FER POSSIBLE,. PLANTIN-SE, REPETEIXO, DIGUIN PROU!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada